25 januari 2012

Ao Nang dag 11

Precis hemkomna från kvällens middag på en ganska närbelägen restaurang. Tanken var en annan men eftersom det regnade rejält kunde vi inte gå så långt. Det är klart att vi kunde i och för sig, men vi hade blivit ganska blöta trots det medhavda paraplyet. Det thailändska köket är verkligen suveränt och vi har på elva dagar inte ätit nånting annat. En sak dock som thailändarna uppenbarligen tycker är mindre viktigt är att gästerna får sin mat samtidigt. Det händer allt som oftast när man beställer olika rätter att, som i kväll, jag får mat först och en halvtimme senare får Per sin. Det var i och för sig extremt och krävde tre påstötningar. Lite irriterande med svenska mått mätt. Men som sagt det händer inte varje gång och inte överallt. Nog om detta.
I morse tog vi longtailbåt till Railey Beach, som ligger längs med Ao Nang-kusten men det går bara att ta sig dit med båt. Det ligger en massa berg i vägen. Jättefin strand och där stannade vi hela dan.

Nu får det räcka för idag. Regnet har upphört och vi tittar (och lyssnar) på något försenade kinesiska nyårsfyrverkerier. Om jag har nåt nytt att rapportera om i morgon kväll återkommer jag då.

Inga kommentarer: