28 januari 2012

Ao Nang dag 14

Hej då Thailand! Med ett visst mått av vemod säger vi nu tack till Ao Nang för en härlig semester. Vi kunde verkligen inte haft det bättre. I morgon är det dags att vända hemåt.
Vilken tur att vi tillbringade sista dagen på Railay Beach för vi upptäckte nämligen en massa saker som vi inte såg förra gången vi var där. Nämligen vägen till Railay East, apor, bergsklättrare och mangroveträd. Vi fick en fin promenad genom frodig grönska och en spännande strandpromenad.
Sammanfattnning av Ao Nang.
Boende: Det lyxigaste vi bott på vad jag kan minnas. Stort fint rum med balkong mot havet och med poolen rakt nedanför. Badrockar och badskor (som vi aldrig använde) och poolhanddukar som vi kunde byta hur många gånger som helst.
Frukost: På den frukostbuffén saknades inget! Full pott!
Bästa strand: På Railay Beach fanns mycket att upptäcka och stranden var jättefin. Sen hittade vi en strand på promenadavstånd från Srisuksant. Den låg alldeles i närheten av hamnen och där var vi flera gånger.
Restauranger: Favorit  blev A-One tio minuters promenad från hotellet. Men det finns fler som vi gillade. Vi har ju för övrigt bara ätit thaimat och har ingen erfarenhet av andra kök.
Butiker: Sedvanligt utbud av kläder, badgrejer, smycken m.m. Många apotek, minimarkets och gott om bankomater.
Bemötande: Fantastiskt bemötande överallt. De enda som gav sig till känna var skräddarna. men det räckte bra att ignorera dem så fick man vara i fred.
Prisläge: Billigt!
Jag funderar på vad som inte var bra, men kan faktiskt inte komma på nåt. Det skulle i så fall vara myggen som envisades med att dyka upp på kvällarna för att sticka oss. Otrevligt, men det var inte värre än att lite Tigerbalsam satte stopp för dom.
Nu njuter vi en sista gång av den ljumma värmen på balkongen. Halv åtta i morgon bitti kommer bussen.

1 kommentar:

lindamagnus sa...

Välkomna hem!