20 januari 2012

Ao Nang dag 6

Startade med en  joggingrunda precis som tidigare dagar, men idag var det tungt eftersom luftfuktigheten var så hög. Per höll sig till gymmet och motionscykeln för han har fortfarande ont i sin hälsena. Efter frukosten hade vi bestämt att gå söderut på strandpromenaden. Åt det hållet ligger massor av hotell och butiker och vi har inte varit där och tittat tidigare. Det tog sin lilla stund för Per kunde bara gå sakta sakta. Stranpromenaden söderut var i alla fall väldigt fin.

Förutom denna promenad har vi mest vilat idag och läst förstås. Jag har också vidtagit vissa mått och steg inför morgondagen. Om det dygn får vi se hur jag lyckades?!vi har precis kommit från restaurangen tvärs över gatan som blivit lite favorit. Mycket god mat där. Nu sätter vi oss på balkongen och fortsätter njuta och som vi sa för en liten stund sedan: Det är svårt att tänka sig att man kan ha det bättre än så här!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, jag förstår att ni njuter i full drag! Härligt! Snart är det vår tur. Nu skall jag strax ta helgledigt. Ha det fortsatt gott och STORT GRATTIS TILL DIG PER I MORGON PÅ DIN STORA DAG!!
Kram från ett fortfarande snöfritt Öland//Stina